Dagordning första mötet 3/9-2010

Här kommer dagordningen till första mötet den trejde september. Hoppas vi syns där :)

§1 Mötets öppnande

§2 Närvaro

§3 Val av justerare

§4 Genomgång av nya elevrådet

§5 Elevrådsstyrelsen

§6 Skyddsombud

§7 Elevrådet 2010/2010

§8 Bloggen

§9 Facebook

§10 Fotografering

§11 Informationstavla

§12 Telefonen

§13 Elevrådsrummet

§14 Loggan

§15 Tröjor

§16 Frågor från klasserna

§17 Nästa möte

§18 Mötets avslutande

Höstterminens första Elevrådsmöte

Nu är första mötet bokat. Till det första mötet vill vi ha minst två stycken från varje klass, det gäller även alla 2:or och 3:or om ni inte redan har klassrepresentanter.
När det nu är första mötet för terminen kommer det bli ett ganska långt möte med mycket information. Men för att alla ska hålla sig pigga, så kommer elevrådet bjuda på fika!
Mötet kommer äga rum fredag den 3/9, Vecka 35, kl 12.00, i konferensrummet (Ö3558). Konferensrummet finns på andra våningen, i korridoren där Elevrådskontoret och Personalrummet finns.
Dagordningen kommer att presenteras inom kort.

/Ellen Ceder Henriksson
MP3B
Sekreterare och Bloggansvarig på Örnens elevråd.

Välkommen till Örnen

Hej och varmt välkommen till oss på Örnen, och framförallt denna blogg. Bloggen är ett verktyg som används av elevrådet för att nå ut med information till eleverna på skolan. Här kommer vi publicera protokoll, dagordningar och allt annat som kan vara bra att ha inför ett möte.

I år kommer vi satsa stenhårt på att hålla bloggen uppdaterad. Vår målsättning är alltså att vi ska ha en levande blogg.

Jag tänkte bara hälsa alla nya och gamla elever välkommna till Örnen, och ytterligare ett läsår som just precis i detta nu tänker börja.

/Mattias Taavola
MP3A
Ordförande Örnens elevråd

Sommaren är nu slut

Nu är sommarlovet slut och idag (söndag) ska jag bara ladda för första skoldagen imorgon. Jag och ordförandet har ganska mycket att stå i imorgon eftermiddag, så någon sovmorgon till 13 (som de andra mp-treorna) får inte vi. Det är mycket som ska fixas inför nya året.
Jag har fått i uppgift av kära ordförande att fixa till lite här på bloggen, sätta in vår nya logga osv. Och det är nu gjort. Vart själv nöjd med resultatet.
Jag har inget mer att berätta nu, sö vi hörs väl igen när jag har mer information om vad som händer.

/Ellen Ceder Henriksson
Numera MP3B
Sekreterare och Bloggansvarig på örnens elevråd.

RSS 2.0